Програм стручних пракси у компанији Yanfeng Seating д.о.о. Крагујевац

 Компанија Yanfeng Seating д.о.о. Крагујевац, део Yanfeng групе која је глобални добављач аутомобилских компонената, са присуством на три континента (Азија, Европа и Северна Америка) и преко 100 локација у Кини и свету, шири своје пословање гринфилд инвестицијом у Србији. Компанија Yanfeng Seating је од прошле године присутна у Крагујевцу, као друга инвестиција Yanfeng групе, поред постојеће Yanfeng Automotive Interior Systems, и полако повећава свој тим инжењера, производног и не-производног особља.

Као део плана за 2021. годину, планиран је програм стручних пракси за студенте завршних година основних и мастер студија машинског, али и других техничких факултета и других виших образовних установа.
Током праксе добиja сe прилика за рад са инжењерима са вишегодишњим искуством у аутомобилској индустрији, једној од грана које се најбрже развијају и траже, али и пружају највише запосленима.

Позиције за праксу:


• Инжењер квалитета (2 праксе) – упознавање са управљањем системима квалитета, контролом квалитета процеса и производа, интерних и екстерних питања квалитета (на основу захтева купаца), као и остале пратеће активности у оквиру целине Квалитет;


• Инжењер токова материјала (2 праксе) – послови планирања и увоза / извоза материјала, опреме и делова у режиму Слободне царинске зоне, као и пратеће активности у сектору Материјала;


• Инжењер за покретање програма (1 пракса) – организација и упознавање са различитим аспектима производње (упознавање са фазама пројекта – од дизајна до серијске производње, координација рада тимова, планирање и извештавање);


• Инжењер процеса (1 пракса) – упознавање са производним процесима у компанији Yanfeng Seating (дефинисање процеса, распореда опреме, производних квота, припрема процесних докумената), и повезане активности у планирању производних процеса.

Yanfeng група је глобални лидер у производњи аутомобилске опреме, с фокусом на унутрашњост, спољашност, седишта, управљачку електронику и компоненте пасивне безбедности. Са седиштем у Шангају, компанија има више од 240 локација и око 55.000 запослених широм света. Технички тим од 4.200 инжењера који поседују све потребне компетенције, укључујући инжењеринг и развој софтвера, дизајн и валидацију тестова, ради у 8 развојних центара и другим регионалним канцеларијама. Фокусирајући се на паметну кабину и лагану технологију, Yanfeng подржава произвођаче аутомобила у истраживању будућих мобилних простора и пружа водећа решења за кабине аутомобила.

Адресе за слање пријава:

bojan.rakonjac@yanfeng.com или ana.jovanovic@yanfeng.com

Напомена: Приликом слања пријаве, наслов имејла би требало да буде „За стручну праксу”.