Студентска организација AIESEC прима нове чланове

 Студентска организација AIESEC прима нове чланове под слоганом „Буди део наше приче и пријави се“.

AIESEC је глобална платформа која омогућава младим људима да истраже и развију свој лидерски потенцијал и потизивно утичу на друштво. Броји преко 86 000 чланова у више од 120 земље света и пружа велики спектар могућности за сваког студента.  
 
AIESEC младима пружа поверење и одговорност како би могли да уче радећи и изађу из зоне комфора. За 6 месеци, колико траје једно искуство у тиму, чланови AIESEC-а имају прилику да кроз тимски рад упознају младе људе из иностранства, науче да раде са различитим типовима личности и усаврше вештине пословне комуникације.
 
Кроз рад у тимовима у области маркетинга, односа са јавношћу, продаје и сарадње са компанијама, финансија, људских ресурса, као и кроз пројектни менаџмент, студентима се пружа прилика да развију свест о својим могућностима и искористе свој потенцијал. 
 
Просечан члан AIESEC-а сваки дан ради на развоју својих комуникационих и презентационих способности кроз тимско искуство, унапређује лидерске вештине и учи о другим културама од интернационалаца који преко ове организације долазе у нашу земљу како би радили на друштвено-одговорним пројектима. Ентузијастични људи који желе да раде на себи и пренесу другима своје знање, мрежа интернационалних контакта и усавршавање у различитим областима представљају само неке од предности које ову организацију чине одличном средином за развој одговорних младих лидера будућности.
 
Студенти широм Србије имаће прилику да се овог октобра пријаве за чланство и то у девет  градова: Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу, Ваљеву, Панчеву, Крушевцу, Чачку и Суботици.
 
Више информација о начину пријаве за чланство у AIESEC организацији можете наћи овде.
 
За више информација о самој организацији и програмима који су на располагању свим студентима можете пронаћи на https://aiesec.org.rs/, као и на званичној facebook страници ове студентске организације.