Студентски привредни форум 2017.

3. Студентски привредном форум који организује Центар за едукацију и друштвену еманципацију младих (CEDEM) одржаће се 9. и 10. марта 2017. године у Београду.

Форум се реализује у сарадњи са Привредном комором Србије, уз подршку Министарства омладине и спорта и Министарства просвете, науке и технолошког развоја.
 
Циљ Студентског привредног форума је да студентима приближи функционисање привреде, као и да подстанке њихово предузетничко размишљање.
 
Форум ће у просторијама Привредне коморе Србије окупити више студенте, представнике државних институција, привреднике и успешне предузетнике како би заједно дискутовали о актуелним темама из области привреде и месту младих у привредном амбијенту наше земље.
 
 Пријаве за Форум су отворене 05. фебруара и трају до 01. марта 2017. године
 
Пријавни формулар за Студентски привредни форум можете наћи овде.
 
Котизација за учешће на Студентском привредном форуму по учеснику износи 2 500 динара и мора бити уплаћена најкасније до 01. марта 2017. године.
 
Котизацијом су покривени трошкови хране и пића за учеснике, трошкови коктела за учеснике Форума, трошкови израде електронске и штампане базе контаката за учеснике Форума, трошкови израде сертификата за учеснике Форума, као и промотивни материјали за учеснике у штампаној и електронској форми. Свим учесницима обезбеђен је ручак оба дана у оквиру Фрума.
 
Позивницу за Студентски привредни форум можете погледати овде.
 
Портфолио Студентског привредног форума можете погледати овде.
 
Више информација о овом програму можете наћи на званичној фејсбук страници програма.