„Усуди се да постигнеш више“ студентско такмичење компаније PepsiCo

Dare To Do More (Усуди се да постигнеш више) такмичење компаније PepsiCo намењено је студентима завршне године студија, студентима мастер студија и дипломцима из осам држава Европе, укључујући и Србију.

У питању је иницијатива такмичарског карактера у трајању од 12 недеља, у оквиру које пријављени кандидати имати прилику да искористе до тада стечена знања и осмисле јединствени производ или развију већ постојећу линију PepsiCo производа и представе то PepsiCo лидерима.
 
Рок за пријаву: 10. фебруар 2019. године
 
Такмичење има три фазе: Прва фаза такмичења даје могућност учесницима да стекну увид у рад PepsiCo компаније и учествују у онлајн семинарима са лидерима и учесницима претходних „PepisCo Go“ програма.
 
Друга фаза такмичења подразумева индивудални рад на пројекту којим се предлаже нови PepsiCo производ, или унапређује постојећа линија производа, док финална фаза такмичења подразумева рад са ментором који ће кандидатима помоћи у изради презентације, којом ће на најбољи могући начин представити своју идеју у финалу.
 
Лидери и менаџери компаније PepsiCo ће оцењивати све учеснике на глобалном нивоу.
 
Кандидати који дођу до финалног круга овог јединственог интернационалног такмичења, имаће прилику да се покажу на интервјуу за једну од позиција на водећим тржиштима PepsiCo компаније, а у оквиру „PepsiCo Go“ дипломског програма у Европи.
 
Кандидати ће се такмичити и за главну награду – путовање у Њујорк, где ће уз победнике из других држава, представити своје идеје PepsiCo лидерском тиму.
 
Најбољи кандидат у Србији ће добити посао у Дигитал Маркетинг одељењу компаније.
 
Више информација о овом програму можете наћи овде