Еразмус+ Инфо-дан на Универзитету у Крагујевцу - 1. децембар 2017.

Свечана Сала Ректората, 1. децембар 2017. године - пријаве до 29. новембра 2017. године

Европска комисија је 25. 10. 2017. године објавила нови Еразмус+ општи позив за пројекте из области образовања, младих и спорта. Ове могућности се односе, пре свега, на област високог образовања и рада са младима.

Србија је у процесу припреме за пуно учешће у програму, па је за институције и организације из Србије објављен и национални позив за пројекте за 2018. годину, за које се пријаве подносе Фондацији Темпус. Кроз ове пројекте ће бити могуће финансирање мобилности наставника, развој и примена добрих пракси, као и сарадња са другим организацијама из Европе.

Фондација Темпус - Еразмус+ канцеларија у Србији организује посебне информативне дане како би најавила отворене конкурсе за подношење пројеката у склопу програма Еразмус+ што већем броју потенцијалних корисника. Инфо-дани су важни догађаји који доприносе ширењу информација о програму и служе као место разговора о пропозицијама конкурса и дефинисаним приоритетима.

Универзитет у Крагујевцу ће у сарадњи са Фондацијом Темпус - Еразмус+ канцеларијом у Србији организовати Инфо-дан у Свечаној Сали Ректората 1. децембра 2017. године према приложеној агенди.

Овим путем вас позивамо да се пријавите за учешће на Инфо-дану путем регистрационог формулара најкасније до 28. новембра 2017. године у 23:59 сати.