Одржана презентација „Искористи шансу – зграби посао“

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 22. фебруара 2017. године, одржана je презентација „Искористи шансу – зграби посао“ ProCredit банке.

У сарадњи са Центром за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, представници ProCredit банке Сања Јовић и Владимир Јовановић, представили су присутним студентима завршних година основних и мастер академских студија и дипломцима Универзитета у Крагујевцу могућности за професионлано ангажовање у ProCredit банци и са њима поделили најзначајније савете за излазак на тржиште рада и што успешније представљање свршених академаца будућим послодавцима.
 
Презентација „Искористи шансу - зграби посао“ привукла је пажњу великог броја дипломаца и студената завршних година различитих образовних профила.  Ово је за њих била прилика да са представицима ProCredit банке поделе своја искуства о тражењу посла, али и да из прве руке добију информације о могућностима које ProCredit банка, кроз ProCredit Entry програм, пружа младим људима без радног искуства.
 
ProCredit Entry програм намењен је младима свих образовних профила који желе да граде каријеру у банкарском сектору. 
 
Тренутно је отворен конкурс за 17. генерацију полазника ProCredit Entry програма, а нови круг Програма почиње 10. априла 2017. године у ProCredit тренинг центру на Авали.
 
Више информација о ProCredit Entry програму можете видети на сајту ProCredit банке у секцији ProCredit Entry програм.