ЗАНИМАЊЕ МЕСЕЦА - Интернет Маркетинг Менаџер

Драги студенти и дипломци Универзитета у Крагујевцу,

И у овој академској години настављамо са нашим програмом ЗАНИМАЊЕ МЕСЕЦА, у оквиру ког вам заједно са послодавцима откривамо нова занимања која су све присутнија на тржишту рада.

Овај програм сарадње са послодавцима успешно је пилотиран у претходној академској години у оквиру Темпус пројекта CAREERS - Development of Career Guidance aimed at improving higher education in Serbia, са циљем да  се студенти Универзитета у Крагујевцу упознају са различитим занимањима, и са могућностима усмеравања каријере.

 

Позивамо вас да нам се придружите на предавању

ЗАНИМАЊЕ МЕСЕЦА – Интернет маркетинг менаџер

среда, 19. новембар 2014. године, 13:00 ч у просторијама Центра. 

 

Ако вас интересује каријера у домену online маркетинга, како се развијају, прате и оптимизирају маркетиншке кампање на интернету и путем свих осталих дигиталних канала, позивамо вас да нам се придружите на предавању.

Шта се крије иза овог занимања, која су  вам знања и вештине потребне, шта од наученог на факултету можете применити, у којим областима се треба додатно усавршавати и где се усавршавати чућете од Ђорђа Ђокића, директора предузећа Limessoft d.o.o. Kragujevac.

Напомена:

Због ограниченог броја места, заинтересовани за предавање - Занимање месеца Интернет маркетинг менаџер се морају регистровати путем овог линка.