CSSA Стипендије за докторанде и запослене на високошколским институцијама

Београдска отворена школа у сарадњи са Фондацијом за отворено друштво расписује

 
Конкурс за доделу стипендија
 
у оквиру Програма подршке намењеном докторандима, члановима академске заједнице и запосленима на високошколским установама (Civil Society Scholar Awards - CSSA) за школску 2017/18. годину
 
 
 
Програм CSSA подржава међународну академску мобилност са циљем да докторандима, члановима академске заједнице и запосленима на високошколским установама пружи подршку и омогући приступ средствима која су им потребна за даље академско-професионално усавршавање.
 
Конкурс је намењен докторандима и запосленима на високошколским институцијама у Србији.
 
Рок за пријаву је 31. март 2017. године.
 
Више о конкурсу можете видети ОВДЕ.
 
Које активности могу бити финансиране?
 
Програм подршке намењен је краткорочним, међународним истраживачким пројектима у трајању између 2 и 9 месеци, као што су: рад на терену (прикупљање података), истраживачке посете библиотекама, архивама или универзитетима, развој курикулума, активности у области међународне истраживачке сарадње које имају за циљ издавање публикације. 
 
Временски рок за извођење пројеката: од 1. септембра 2017. до 31. августа 2018. године. 
 
Тражени дозвољени износ за докторанте не сме да прелази 10 000 америчких долара, а за запослене на високошколским установама 15 000 америчких долара.
 
Како се пријавити?
 
Пријавни формулар можете преузети ОВДЕ.
 
Водич за пријаву и документ са често постављаним питањима можете пронаћи ОВДЕ
 
За додатне информације у вези са конкурсом, као и за заказивање индивидуалних консултација можете се обратити на телефоном на број +381 11 30 61 577 или путем мејла: akademsko.savetovanje@bos.rs.