ЕРАЗМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ
 
У складу са потписаним интер-институционалним уговором за размену са Tsenov Academy of Economics, студенти Економског факултета Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за стипендирану мобилности и то:
 
  • студенти свих нивоа академских студија (размена у трајању од 4 месеца)
 
Доступне студијске области: Business Studies; Management Science; Business Studies with languages; Accountancy; Financial Management; Marketing and Sales Management; Statistics; Economics; Business and Administration
 
Рок за пријаву: 02. новембар 2018. године
 
Потребна документа за пријаву:
 
 
* У овој фази пријаве није потребан званичан превод докумената оверен од стране судског тумача.
 
 
Више о D. A. Tsenov Academy of Economics можете погледати ОВДЕ.
 
Академску понуду D. A. Tsenov Academy of Economics и корисне информације за стране студенте погледајте ОВДЕ. Листа предмета доступних на енглеском језику биће допуњена у октобру.
 
Академски календар за летњи семестар: 25/02/2019 – 24/06/2019.
 
 
Важне напомене:
 
 
1. Мобилност студената реализоваће се у летњем семестру академске 2018/19. године.
 
2. Уколико не поседујете званичан сертификат о познавању енглеског језика, потврду може издати и предметни наставник или школа страних језика. Молимо преузмите форму
 
3. Приликом припреме Уговора о учењу потребно је да се консултујете са Еразмус+ координатором на свом факултету, као и са предметним наставницима. Овде можете видети контакт листу Еразмус+ координатора на факултетима Универзитета у  Крагујевцу.
 
4. Такође, предлаже се заинтересованим кандидатима да консултују Еразмус+ координатора са D. A. Tsenov Academy of Economics у вези одабира предмета, додатних информација и консултација које се тичу одабира предмета.
 
5. По завршетку конкурса, Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу врши техничку проверу достављене документације. Комисија за селекцију кандидата врши академску процену свих пријава у складу са Правилима и условима за селекцију студената, наставног и ненаставног особља Универзитета у Крагујевцу и доставља листу  номинованих кандидата D. A. Tsenov Academy of Economics.
 
6. D. A. Tsenov Academy of Economics одлучује о финалној селекцији кандидата у складу са одобреним бројем стипендија намењених Универзитету у Крагујевцу.
 
7. Информације о стипендији и студијском боравку:
 
  • Месечна стипендија у износу од 800 евра (за покривање трошкова живота)
  • Покривени путни трошкови (у износу од 180 евра)
 
 
ПРИЈАВА:
 
Сва документа можете послати електронским путем на erasmus@kg.ac.rs, поштом или их донети лично у Ректорат (2. спрат) радним данима од 08:00 до 16:00 часова.
 
Адреса: Универзитет у Крагујевцу
 
Јована Цвијића бб.
 
34 000 Крагујевац
 
Напомена за слање поштом и електронском поштом: 
Пријава за Еразмус+ мобилност, Свиштов