Стипендије Министарства трговине Народне Републике Кине за 2019/2020. годину

Објављен је Kонкурс за стипендије Министарства трговине Народне Републике Кине за целокупне мастер и докторске студије у тој земљи, намењене запосленима у владином сектору, менаџерском кадру у предузећима и организацијама, као и истакнутим појединцима из високошколских и истраживачких установа. 

Рок за пријаве је 10. јун 2019. године.
 
У оквиру програма стипендирају се једногодишње или двогодишње мастер студије, као и трогодишње докторске студије на програмима одређених универзитета у Кини на енглеском језику. 
 
У тренутку пријаве, кандидати морају имати мање од 45 година старости. Пријављивање се врши аплицирањем на одређени факултет а потом и слањем конкурсне документације на адресу: Економско и трговинско одељење Амбасаде Народне Републике Кине, улица др Јована Данића 1, 11000 Београд, са назнаком „MOFCOM стипендије за 2019. годину.”
 
Детаљни опис свих понуђених факултета, услова, апликационих линкова и потребне документације можете погледати ОВДЕ.
 
Листе доступних факултета можете погледати ОВДЕ и ОВДЕ
 
Текст конкурса на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије можете наћи у секцији Конкурси и јавни позиви/ Образовања и васпитање/ Стипендије страних влада и фондација за 2019. годину.