Стипендије Универзитета Гринвич из Велике Британије

Гринвич (Greenwich), угледни универзитет из Велике Британије са седиштем у Лондону, расписао је и ове године конкурс за стипендије за нову генерацију студената.

Универзитет Гринвич један је од познатијих светских универзитета на који сваке године долазе студенти из преко стотину четрдесет земаља света како би наставили своје студије. Због великог фонда стипендија којима располаже, Универзитет Гринвич  помаже најбољим студентима да остваре највише академске потенцијале, охрабрујући их на том путу.

Награда у виду међународне стипендије осмишљена је као помоћ кандидату приликом студирања у Великој Британији. Могу се пријавити кандидати из свих држава света. У обзир долазе све области, а понуђени износ стипендије износи 3000 фунти.

Да бисте се пријавили, потребно је да имате најмање 18 година и да не примате никакве алтернативне стипендије од универзитета или неког другог извора. Стипендија покрива трошкове школарине, уз могућност коришћења новчане накнаде од 500 фунти свака 3 месеца. Стипендисти ће учествовати у академским промотивним активностима.

Потребно је да напишете пропратно писмо у коме ћете затражити стипендију и приложити CV, а затим да пошаљете вашу пријаву за стипендију Универзитета Гринвич путем имејла на: ugreenwich@englandmail.com

Више информација о овом програму можете погледати овде.