Упознајте француске универзитете – Онлајн студентски сајам

Студирајте у Француској на француском или енглеском језику. Искористите овај догађај како бисте се добро припремили за универзитетску 2022/2023. годину.

У јеку кампање за доделу стипендија Владе Републике Француске за мастер 2 и докторате у коменторству за академску 2022/2022., као и уписних процедура француских високообразовних установа, посетите други Онлајн студентски сајам: упознајте француске универзитете, који ће се одржати у среду, 1. децембра 2021. године, од 10 до 19 часова, на овом линку.

Сајам ће окупити представнике француских универзитета и престижних школа попут Sciences-PO, Ecole Polytechnique, INSA из Руана, EM Lyon, NEOMA Business School, Универзитета Lion 1, Универзитета Côte d’Azur из Nice, Универзитета у Руану, уметничке школе за фотографију SPEOS Photographic Institute, државне бизнис школе IAE d’Aix-Marseille, Института Pol Bokiz за хотелијерство, ресторатерство и гастрономију, инжењерске школе ESTP за грађевину и јавне радове и бројне друге школе, као и представнике Fondacije Tempus Erazmus и руководиоце франкофоних студијских програма у Србији и на Балкану. 

Студенти и средњошколци, као и њихови родитељи, моћи ће да присуствују вебинарима и да непосредно ступају у контакт са представницима француских високошколских установа.

 

Детаљан програм Сајма

Списак учесника